Loading...

Oplossingen

Ga voor een partner die betrouwbaarheid levert. Optimum Group™ biedt hoge kwaliteit en heeft een groene oplossing voor al uw vragen over verpakkingen en etiketten. Als marktleider in de Benelux snappen we uw behoeftes en kennen we de weg naar het behalen van doelen.

Oplossingen voor iedere marktvraag

Profiteer van een totaalpakket aan expertise. Optimum Group™ is een bundeling van gespecialiseerde drukkerijen en biedt voor ieder segment de perfecte oplossing.

Duurzaam drukwerk wordt steeds vaker verplicht vanuit afnemers. De glazen pot bijvoorbeeld willen ze hergebruiken, maar het etiket komt er niet af. Optimum Group™ drukt duurzaam en gebruikt groene materialen voor iedere branche. Bijvoorbeeld in de vorm van materiaalreductie en wash-offetiketten.

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn een onmisbare schakel in het productieproces. Zonder etiket geen logistiek of creatieve marketing. Grote voorraden of ad-hocaanvragen: Optimum Group™ levert. Met ons voorraadsmanagementsysteem bent u daarvan verzekerd.

meer over onze leveringszekerheid

Voor ieder segment heeft Optimum Group™ innovatieve en duurzame oplossingen. Gaat u een samenwerking met ons aan, dan is die voor de lange termijn. We denken mee, adviseren, testen en rollen het product uit. Zo behalen we samen de beste resultaten, met oog voor het milieu.

onze partnerships

In de farmaceutische industrie moeten etiketten makkelijk afneembaar zijn. Denk aan afwasbare labels. Voor iedere vraag, oppervlakte en omstandigheid heeft Optimum Group™ passende druktechnieken. En we testen nieuwe mogelijkheden uitvoerig.

meer over de druktechnieken

Dankzij onze goed ingerichte supply chain leveren we betrouwbaar. Via meerdere locaties en enthousiaste medewerkers bedient Optimum Group™ zijn segmenten met flexibele en milieubewuste verpakkingsoplossingen en etiketten.

laat u inspireren

Meest bekeken producten

Composteerbare etiketten

Composteerbare etiketten zijn hét bewijs dat uw organisatie zich inzet voor het milieu. Draag bij aan het verminderen van de afvalstroom met onze biologisch afbreekbare etiketten.

lees meer

Banderollen

360-graden bedrukking rondom uw product. Daarmee steelt de banderolleerband de show in ieder schap. 

lees meer

Meerlaags etiketten

Meertalige productinformatie, veiligheidstekens, een speciale kortingsactie of een uitgebreide ingrediëntenlijst: allemaal redenen om te kiezen voor meerlaags etiketten. 

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.