Loading...

Flora

Een steekkaart, etiket en verpakking voor het flora segment moeten weer en wind kunnen doorstaan. Optimum Group™ zorgt daarvoor dankzij slimme innovaties en verschillende druktechnieken. Spreek tot de verbeelding van de klant met creatieve uitingen op het etiket. Kies voor milieuvriendelijke labels, zoals composteerbare etiketten, en wees extra groen bezig. Bovendien regelen we de juiste plantenpaspoorten.

bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Met efficiënte productielijnen realiseren we een snelle leveringstijd. Die is ook nodig voor houdbare producten als bloemen en planten. We hebben de grootste productiecapaciteit van de Benelux en zijn altijd dichtbij. De continuïteit in uw productieproces wordt altijd bewaakt.

onze vestigingen

In de flora-industrie is het plantenpaspoort sinds een aantal jaren verplicht. Het maakt planten herkenbaar en makkelijk traceerbaar. Optimum Group™ is op de hoogte van deze ontwikkeling en adviseert welk label het beste bij uw floraproducten past.

Houd extra rekening met de aarde door gebruik te maken van onze duurzame verpakkingen. Zo hebben we Linerless en ‘dunnere’ RAF NXT-etiketten waarmee u restafval bespaart. Of andere biologische opties, zoals gerecyclede, composteerbare of afwasbare labels.

Laat met het FSC-Label aan consumenten zien dat u duurzaam te werk gaat. Dit label garandeert het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en het behoud van bossen: we planten terug wat we gebruiken. Er zijn drie mogelijke FSC-Labels voor on-productgebruik: het papierproduct (etiket) is een mix van verantwoorde bronnen; het is gemaakt van gerecyclede materialen; of het is voor 100% afkomstig van het hout uit gecertificeerde bossen. Met dit keurmerk weet iedereen dat uw organisatie bijdraagt aan een duurzame wereld.

Naast het realiseren van etiketten en verpakkingen voor het marktsegment flora zijn we ook uw partner op het gebied van ontwerpen. Spar met ons team over groene marketing en creatieve ontwerpen. Neem ons mee in het proces.

spar met ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.