Loading...

Segmenten

Val op met uw product: vind Optimum Group™ in talrijke segmenten.

Val op met uw product

vind Optimum Group™ in talrijke segmenten

Een verduurzamingsslag voor uw verpakkingen en etiketten, met flexibele totaaloplossingen en een optimale uitstraling van uw producten: Optimum Group™ levert het allemaal in verschillende segmenten. De logistiek rolt door met de juiste labels. De distributie bezorgt met een correct etiket tot aan de voordeur. Gedurende het hele proces staat duurzaamheid centraal. Denk aan het gebruik van etiketten van gerecycled materiaal, duurzaam papier en milieuvriendelijke inkt. Consumenten kiezen uw producten uit de schappen door onze opvallende verpakkingen.

Meest bekeken producten

Composteerbare etiketten

Composteerbare etiketten zijn hét bewijs dat uw organisatie zich inzet voor het milieu. Draag bij aan het verminderen van de afvalstroom met onze biologisch afbreekbare etiketten.

lees meer

Banderollen

360-graden bedrukking rondom uw product. Daarmee steelt de banderolleerband de show in ieder schap. 

lees meer

Meerlaags etiketten

Meertalige productinformatie, veiligheidstekens, een speciale kortingsactie of een uitgebreide ingrediëntenlijst: allemaal redenen om te kiezen voor meerlaags etiketten. 

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Meer etiketten drukken, op minder rol of linerless. Met milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen kenmerken we onze duurzame etiketten.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ levert de perfecte druktechnieken voor uw vraag. Welke dat zijn, stemmen we samen af.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Optimum Group™ levert etiketten en verpakkingsmateriaal. Een klein onderdeel van uw product of dienst, maar een fundamentele schakel in het productieproces.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

Ieder marktsegment heeft zijn eigen uitdagingen. Als partner van onze opdrachtgevers denken we altijd mee in oplossingen, en testen we uitvoerig.

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.