Loading...

Industrie

Als one-stop-shop vindt u bij Optimum Group™ verschillende duurzame oplossingen voor de industrie. We spelen in op grote voorraden; door hoge kwaliteit blijft informatie lang leesbaar. Start met een zorgeloos en groen productieproces: kies voor de juiste etiketten.

Beverages

Oplossingen voor Industrie

Machines, apparatuur en technische onderdelen worden onder de extreemste omstandigheden gemaakt. In iedere situatie geldt: bij de uiteindelijke assemblage moeten de producten hun kwaliteit behouden en hittebestendig zijn, en de informatie erop moet zichtbaar blijven. Met een hoogwaardige drukkwaliteit zorgt Optimum Group™ daarvoor. Om de continuïteit van het productieproces te bewaren, zijn de oplossingen van Optimum Group™ perfect afgestemd op de specifieke machines binnen uw bedrijfsomgeving.

Een etiket met barcode op een kartonnen doos vraagt om een andere techniek dan een volledige sleeve-verpakking om schoonmaakmiddelen. Hierbij maken we gebruik van shrink sleeves, die 360 graden bedrukt kunnen worden en alle informatie over uw product tonen. Dankzij onze experts, die nieuwe materialen testen, voldoen de verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ aan de juiste eisen. Het milieu sparen is een van onze kerndoelen. Onze verpakkingen, zoals gerecyclede of afwasbare etiketten, zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Zo heeft u oog voor het milieu en voldoet u aan de wet- en regelgeving voor de productverpakkingen en -identificatie.

lees meer over verduurzaming

Zelfs in een segment als de industrie, waarin voorraden goed te voorspellen zijn, staat u weleens voor verrassingen. Spontane veranderingen vragen om daadkracht en flexibiliteit. Optimum Group™ werkt vanuit verschillende productielocaties. Zo schakelen we direct en zijn we altijd dichtbij voor complexe marktvragen.

bel ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.