Loading...

Dranken

Schappen vol flessen en blikken frisdrank, wijn en bier in de supermarkt. En dan is er ook nog de optie om naar gespecialiseerde drankwinkels te gaan. Tussen alle keuzes in de drankenbranche is opvallen een must. Optimum Group™ is expert en marktleider op het gebied van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten.

Beverages

Oplossingen voor Dranken

Het geheim van goede marketing zit in de verpakking en etiketten. Dat begrijpt Optimum Group™ als geen ander. Bespreek met ons de mogelijkheden voor innovatieve oplossingen. Spring eruit met een gepersonaliseerd etiket. Of ga voor een volledig afwasbaar label. Wij leveren snel vanuit verschillende productielocaties en met een hoog servicelevel.

Om op te vallen gaat u voor maatwerk. Kies voor afwasbare etiketten met CleanFlake of voor een shrink sleeve waarvan het gehele oppervlak bedrukt kan worden. Perfect om uw producten te promoten.

De nadruk leggen op duurzaamheid is een goede manier om op te vallen met uw producten. Consumenten hechten steeds meer waarde aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingen, zoals afwasbare etiketten of biologisch papier, haakt u daarop in. Zo heeft u efficiënte verpakkingen van hoge kwaliteit, met een duurzaam oogmerk.

Het vervoeren en bewaren van flessen drank gebeurt in verschillende omstandigheden. Wij hebben de juiste labels en verpakkingsoplossingen voor uw proces. Onze drukwerkspecialisten leveren voor alle omstandigheden de juiste technieken. Blik, glas of karton, cilindervormig of rechthoekig: met Optimum Group™ kiest u voor een hoogwaardige oplossing.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.