Loading...

Food & Feed

Als marktleider zijn wij expert in voedselveilige en biologische oplossingen die opvallen in het winkelschap. De supermarkt is de laatste mogelijkheid om uw klanten te benaderen. Dan is naamsbekendheid belangrijk. Daar zorgen we voor, bijvoorbeeld met onze Linerless Labels, Shrink sleeves en folies. Naast de juistheid van ingrediëntendeclaratie volgens de BRC-richtlijnen, garanderen wij ook dat we duurzaam en flexibel verpakken. Denk aan het gebruik van milieuvriendelijke inkt en biologisch papier.

Beverages

Oplossingen voor Food & Feed

Wij leveren vanuit verschillende productielocaties het hoogste servicelevel voor uw processen. Met snelle leveringstijden en een perfect voorraadbeheer bent u altijd op tijd voorzien van kwalitatief goede oplossingen. Dat maakt ons een betrouwbare partner.

neem contact met ons op

De markt vraagt steeds meer om duurzame verpakkingsoplossingen. Het portfolio van Optimum Group™, met duurzame producten, beantwoordt al die vragen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Ravenwood Linerless Labels. Die zijn perfect voor de juiste uitstraling op uw etiket. Ook hebben we mogelijkheden voor het recyclen van materialen, zoals een papieren banderol. Bovendien bezitten wij verschillende certificaten die aantonen dat Optimum Group™ zijn bedrijfsprocessen duurzaam heeft ingericht.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.