Loading...

Leveringszekerheid

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn een onmisbare schakel in het productieproces. Zonder etiket geen logistiek of creatieve marketing. Grote voorraden of ad-hocaanvragen: Optimum Group™ levert. Met ons voorraadsmanagementsysteem bent u daarvan verzekerd.

Het start met beschikbaarheid

Optimum Group™ levert etiketten en verpakkingsmateriaal. Een klein onderdeel van uw product of dienst, maar een fundamentele schakel in het productieproces en essentieel voor uw bedrijfsgroei. Zonder etiketten geen verpakking. Zonder verpakkingen geen zichtbaarheid in de winkelschappen en dus geen omzet. Met dit kleine onderdeel kunt u bovendien veel verschil maken op het gebied van duurzaamheid. Denk aan milieuvriendelijke etiketten of andere duurzame verpakkingsoplossingen.

Als marktleider in de Benelux hebben wij een grote inkoopcombinatie. Dit verzekert marktconforme prijzen en zekerheid van levering. Het biedt ons de mogelijkheid altijd aan uw vraag te voldoen. Ook wanneer het gaat om groene verpakkingen voorziet Optimum Group™ u in al uw wensen. Wij leveren snel, zeker vanuit ons voorraadmanagementsysteem.

vraag offerte aan

Waar sommige voorraden goed in te schatten zijn, kan het bij andere onverwachts snel gaan. Wij kijken mee met het proces en schakelen snel. Wanneer producten bijvoorbeeld halverwege de actie uitverkocht zijn, zorgt Optimum Group™ voor een nieuwe lading etiketten. Zo staan klanten nooit voor lege schappen. We voorspellen, acteren snel en leveren betrouwbaar.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.