Loading...

Pharma

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop in de pharma. Niemand mag er immers aan twijfelen of de juiste informatie wel op de productverpakking staat. De productie van pharma vindt daarom plaats onder specifieke omstandigheden. Met de flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten van Optimum Group™ voldoet u aan alle richtlijnen.

Beverages

Oplossingen voor Pharma

Productkenmerken, werkzame stoffen en een barcode die klopt en direct goed zichtbaar is. Daar draait het om bij etiketten binnen de farmaceutische industrie. Om daaraan te voldoen, hanteert Optimum Group™ hoge kwaliteitseisen voor bijvoorbeeld zelfklevende etiketten. Denk aan een etiket dat makkelijk deels afneembaar is, om het basisetiket te verplaatsen naar een patiëntendossier.

Daarnaast is de juiste nummering essentieel. Indien gewenst werken we af met nummering per etiket. We maken etiketten waar alle informatie op kan: booklet- en meerlaagse etiketten.

neem contact met ons op

Naast functionele en duidelijke labels speelt duurzaamheid in deze tijd een grote rol. Minder restafval en meer recycling zijn ook in de pharma actuele onderwerpen. Optimum Group™ is koploper op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen. Denk aan onze Special Tape, een zelfklevende band die producten bij elkaar houdt of een merkelement toevoegt, en daarmee een goede vervanger is voor plastic zakken. De Special Tape is bovendien Linerless, met als resultaat minder restafval.

ons Special Tape

Om het marktsegment pharma te bedienen, is flexibiliteit een bepalende factor. Is er voor een bepaald medicijn op korte termijn een nieuw soort etiket nodig, dan spelen onze experts daar snel op in. Zij kijken naar de constructie en het materiaal waarop het wordt geplakt.

vraag naar de mogelijkheden

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.