Loading...

Transport & Logistiek

Snelheid en efficiëntie zijn fundamenteel voor transport en logistiek. Daarom richt Optimum Group™ etiketten en verpakkingsoplossingen in voor uw systemen. Met de grootste productiecapaciteit van de Benelux leveren we snel, betrouwbaar en gegarandeerd voorzien van hoge kwaliteit. Als koploper op het gebied van duurzame verpakkingen hebben we daarbij oog voor het milieu.

Beverages

Oplossingen voor Transport & Logistiek

In een segment waarin het ene product naar Nederland vertrekt en het andere naar Frankrijk, is flexibiliteit van groot belang. Hiervoor zijn dunnere etiketten als de RAF NXT perfect. Met deze labels is uw bedrijfsproces productiever, kostenbesparend en minder vervuilend. En ook nog ideaal te verwerken in uw printer of etiketteermachine.

In de transport en logistiek legt een pakket een lange reis af voordat het bij het eindpunt terechtkomt. Het staat te wachten op een pallet of schuift door naar een nieuwe verpakkingsstap. Voor iedere schakel in het logistieke proces leveren wij de juiste, milieuvriendelijke oplossingen, verpakkingen en labels. Om een efficiëntieslag te maken, kiest u daarom voor dunnere etiketten, meer etiketten per rol en minder rolwissels. Zo bent u verzekerd van een doeltreffend verpakkingsproces, en spaart u met onze duurzame oplossingen ook het milieu.

Lees meer over verduurzaming

Onze efficiënt ingerichte supply chain biedt voldoende voorraad van uw verpakkingen en etiketten. We plannen vooraf hoeveel er nodig is. En ook als een snelle reactietijd gewenst is, voorzien wij in die behoefte.

neem contact met ons op

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.